Aanbod

We zijn weer open!!!

 

 

Hier een overzicht van de lessen vanaf 1 september 2020, de lessen duren 60 min.

Maandag 19.00 uur: Pilatesmat (ook online te volgen)

Maandag 20.00 uur: Hatha yoga (ook online te volgen)

Woensdag 9.00 uur: Pilatesmat (ook online te volgen)

Woensdag 10.10: Pilatesmat voor beginners

Woensdag 19.00: zwangerschapspilates,

Donderdag 20.00: pilates Rugfit

Vrijdagochtend 9.00 uur: Pilatesmat

zaterdagochtend 9.30:Pilates flex

 

Pilatesnl werkt met het aanmeldsysysteem van Eversports, waarmee u  zich online kunt aanmelden voor cursussen, abonnementen en workshops, maar u ook aan- en af kunt melden voor de lessen.  Zijn er problemen met het aanmelden, neem dan contact op met : info@pilatesnl.nl 

De Lessen: 

  1. Pilatesmatlessen (intermediate)
  2. Pilates voor beginners
  3. Pilates voor gevorderden
  4. Personal Pilates
  5. Zwangerschapspilates

 

Bij het tabblad cursussen in de werkbalk, vind je een uitleg van alle curussen die Pilatesnl aanbiedt.

 

Zwangerschapspilates (in samenwerking met de zorgboog)  

 

Bij zwangerschapspilates gaan we op een rustige, gecontroleerde manier in beweging om het lichaam sterk te houden tijdens de zwangeschap, en rustig aan voor te bereiden op de bevalling. Je leert hoe je de spiergroepen kunt trainen die tijdens je bevalling belangrijk zijn en er weer voor zorgen dat je na de bevalling weer sneller op de been bent.
Tijdens de lessen wordt er rekening gehouden met klachten rond de zwangerschap, maar ook hoe je kunt voorkomen dat er klachten ontstaan.

 

Om de aandacht te geven die iedereen verdient zal de groep niet groter dan 10 personen zijn en is er altijd ruimte voor vragen over de zwangerschap, de bevalling en postpartum. Met zelf drie kinderen en drie bevallingen achter de rug, kan ik er over meepraten😉

 

 

Personal Pilates: 25 euro per half uur, 35 euro voor 45 minuten.

 

Een goede ademhaling en houding is de basis van Pilates.
Voor veel mensen is de juiste houding en ademhaling nog niet helemaal geintegreerd. Dit kan er voor zorgen dat je minder goed mee kunt doen in de les, of dat de les juist minder efficient is.
In een half uur nemen we de tijd om te zien wat je nodig hebt om nog beter te functioneren in de pilateslessen, daarom is een 1 op 1 training vanaf nu mogelijk. De kosten zijn 25 euro pp, en je kunt contact opnemen om samen een afspraak te maken. Eigenlijk moet je het zien als een eenmalige investering die er voor zorgt dat je meer haalt uit je maandelijkse abonnement…
Naast dat het mogelijk is om 1 keer te komen, kun je natuurlijk ook vaker afspreken, om individueel of in tweetallen te werken aan een persoonlijk doel.
Ieder lichaam is anders, en dat houdt ook in dat iedereen een andere doelstelling heeft in de pilatesles. Voor de een is dat de rug, voor de ander de bekkenbodem, weer iemand anders heeft als doel om flexibeler te worden, terwijl weer een ander baat heeft bij rustige ademhalingsoefeningen voor rust en concentratie.
De eerste keer kijken we samen naar de wensen, doen we wat testen, en van daaruit maak ik een persoonlijk plan zodat we een goede methodiek hebben voor het te bereiken doel.
Wil je graag in tweetal komen, dan is dat ook mogelijk. Dan zijn de kosten 35 euro voor een half uur.