En dan kom je ineens iets tegen van een jaar geleden…….. Mijn allereerste nooit gepubliceerde blog!!!!

Deel 1 januari 2018

 

En hoe ga je dan beginnen, zo’n eerste blog op je pagina? Normaal gesproken vloeien de woorden zo mijn handen uit wanneer ik iets met een doel moet schrijven. Maar nu heb ik geen specifiek doel, ja natuurlijk is mijn doel om meerdere mensen naar mijn pagina te trekken, en daarvoor moet je bloggen zeggen ze. Dat is van deze tijd! ‘ Nou ja’ , eigenlijk moet je tegenwoordig Vloggen, dat heb ik een paar keer geprobeerd, maar dat vond ik zo confronterend! Maak je een filmpje, hoor je je eigen stem, zie je die veel te grote neus, zie je jezelf overdreven belachelijk bewegen, nee dan maar bloggen. Kan ik tenminste nog deleten wat niet bevalt.

 

Bloggen dus, een volgende stap in mijn plan. Nou ja plan, in mijn hoofd heb ik een plan, niet op papier. Ik heb een geweldig idee in mijn hoofd. Overigens heb ik heel vaak ideeën in mijn hoofd, wat op dat moment als het beste idee van Nederland klinkt, maar wat later weer wegebt en door mezelf gebagatelliseerd wordt. Wist je trouwens dat ik Netflix bedacht hebt… nou ja niet de naam. Ik had het concept bedacht, totdat iemand anders het uit ging werken. Nee niet van mijn idee, iemand die toevallig ook dat idee had. Iemand die snapte hoe je dat aan moest pakken. Zo heb ik ook bedacht dat je een ding aan je sleutels moest hangen, en wanneer je klapt of roept, het ding af gaat. Ik heb m overigens nog steeds niet, en m’n sleutels dus ook nooit. Ja, na heel veel zoeken…. Misschien moet ik maar een mobiele telefoon aan m’n sleutels vastmaken, met geluid niet op stil…..

Maar zoals ik hierboven beschreef, is dat natuurlijk bij heel veel dingen. Iets bedenken kan bijna iedereen, maar het uitvoeren is een tweede.

Daarom wil ik jullie meenemen op reis in mijn plan, en ik hoop echt dat ik over een jaar in mijn 108e blog ofzo, kan zeggen dat mijn plan is gelukt, en dat ik bezig ben met plan 2.0.

 

Deel 2 februari 2019, plan 2.0

Ja, en dan nu een jaar en een maand later kom ik deze tekst tegen. Inmiddels staan er denk ik 8 blogs op m’n site, ipv 108, er is iets niet helemaal goed gegaan…. Maar de spirit is er weer, en het is nooit te laat om opnieuw te beginnen.

Overigens is Pilatesnl het afgelopen jaar flink gegroeid, er zijn een aantal lessen bijgekomen, en er komen nieuwe cursussen aan. Ik blijf dus wel bezig, heb niet op m’n luie gluteus maximus gezeten.

En mijn plan is er nog steeds, inmiddels een beetje aangepast, maar de rode lijn is Pilates, en dat groeit, en daar ben ik trots op…..

Hoe alles verder gaat, hou mijn pagina goed in de gaten, want misschien lees je nog veel meer van, en misschien ook niet, that’s the question….

Maar er staan inmiddels al weer wat nieuwe blogs op mijn pagina, die je ook leuke info geven over pilates. Neem gerust eens een kijkje!