Docenten Pilatesnl

Roos Jegerings

 

Eigenaresse Pilatesnl
Alround docent Pilates
Docent Hatha Yoga

Hoi hoi,

Ik ben Roos Jegerings, geboren in 1980 en moeder van 3 kinderen. 

In 2017 ben ik Pilatesnl gestart met de ambitie om mensen meer bewust te maken van hun lichaam, hun manier van bewegen en hoe bewegen een positieve invloed kan hebben op lichaam, geest en het dagelijks functioneren. In mijn lessen probeer ik mensen te laten ervaren hoe ze in kleine stapjes meer kracht, lenigheid, rust en balans in het lijf kunnen ontwikkelen.

Naast Pilatesdocent ben ik bezig met de 4-jaarse Hatha Yoga-opleiding bij Saswitha, opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Daar leer ik een andere benadering van lichaam en geest. Dit verrijkt de pilateslessen, maar bovenal zorgt het ervoor dat ik daardoor naast kwalitatief goede pilateslessen ook Yogalessen op hoog niveau kan aanbieden. 

Claudia Donkers

 

Docent Pilates

 

Hee sportievelingen! Mijn naam is Claudia Donkers 30 jaar en wonend in Deurne.  Zo’n twee jaar volg ik  pilateslessen bij Roos met als eerste reden om mijn rugklachten te verlichten. En ik kan je vertellen Pilates heeft mij enorm geholpen om van mijn klachten af te komen! In het dagelijks leven sta ik als onderwijskundige trainer/ adviseur voor groepen docenten in het mbo en hbo in heel Nederland via mijn eigen onderwijsadvies bedrijf.  Verder heb ik last van een enorme enthousiasme en heet ik je van harte welkom in mijn les!

Desiree Relou

 

Docent Yin Yoga
Hallo allemaal! Ik ben Desiree Relou, 33 jaren oud. Samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik in Deurne. In het dagelijkse leven werk ik als verpleegkundige in de wijk. 
Al jaren geniet ik van yoga. In december 2021 besloot ik de opleiding yin yoga te gaan volgen. Met als doel mijn kennis over yoga te vergroten en de wens om les te geven. 
Yin yoga brengt ontspanning, ruimte, flexibiliteit en verstilling. Zowel mentaal als fysiek.Bij yin yoga ben je aan het werk met je gewrichten en het bindweefsel, spieren mogen zo goed als kan ontspannen. Yin yoga laat je energie stromen en heft blokkades op. Yin yoga is voor iedereen, ongeacht je leeftijd, ervaring of conditie.
Kom jij ervaren wat yin yoga met je doet? Je bent meer dan welkom in mijn les!

Martina Rooijakkers

Docent Pilates

Mijn naam is Martina Rooijakkers, 42 jaar oud. Ik woon in Helmond, samen met mijn man en onze 4 kinderen.
Ik heb een eigen pedicure praktijk aan huis, waar ik enkele uurtjes per week mijn mooie beroep mag uitoefenen.
In mijn vrije tijd sport ik heel graag. Of het nou voetballen is met kinderen, zwemmen, mountainbiken, hiken…..ik vind het allemaal leuk. Maar het allerleukste vind ik yoga en pilates. Sinds ik merk wat voor positieve invloeden de oefeningen op mijn lichaam hebben, wil ik dit met de hele wereld delen. Vandaar dat ik ook de opleiding tot Pilates docent ben gaan volgen.
De afgelopen maanden heb ik mijn eerste pilates lessen mogen geven bij Pilatesnl. Ik heb genoten!
En wat voel ik me blij en trots om hiermee door te mogen gaan.
Ik heb hier in ieder geval heel veel zin in.
Tot snel!