Een nieuw jaar, een nieuw begin. 

Wat hebben we stiekem allemaal uitgekeken naar dit moment, het moment waarop 2020 ten einde was. En stiekem hebben we allemaal een beetje gehoopt dat alle corona ellende dan meteen voorbij zou zijn, al wisten we rationeel dat dat niet zo zou zijn. 

Dat 2020 voor mij geen topjaar was, weten veel van mijn leden, soms was het echt even op mn tandvlees, en zeker de laatste weken. Prive veel gedoe gehad en ook veel moeten schakelen met mn werk. En van dat schakelen word je niet slechter hoor, je leert er heel veel van. En zoals ik altijd zeg, is een flexibel lijf ook een flexibel hoofd, dus echt last had ik er niet van. Het enige nadeel daarbij was dat je geen langere termijn plannen kunt maken. En dat is nog steeds zo. Iedere week is het afwachten wat er volgende week voor ons staat. Mogen we weer open, en zo ja, wat zijn de voorwaarden, of blijven we nog enkele weken of zelfs maanden dicht.

Voor iedere ondernemen onzeker…. En trouwens voor iedereen. Iedereen heeft links- of rechtsom last van het gedoe. 

Het enige wat we op dit moment kunnen doen is positief naar de toekomst kijken, en ons vasthouden aan het feit dat er aan het eind van iedere tunnel licht is. 

Het voordeel van deze tijd is overigens wel dat we alles online kunnen doen, stel je voor dat we in de jaren 80/90 met dit probleem te maken hadden, hoe hadden we dan alles door kunnen laten gaan? Ook zal er vast wel een oplossing geweest zijn, maar online les dat zou toch iets te science fiction zijn geweest denk ik. Dus ik ben ontzettend blij dat de  pilateslessen, de pilatesopleiding en de yogaopleiding gewoon online door kunnen gaan. Stil zitten doen we dus niet. En dat hoef jij natuurlijk ook niet. Wil je graag in beweging blijven, doe dan nu mee met een gratis online proefles pilates. Iedere maandagavond om 20.00 en  woensdagochtend om 9.00 kun je meedoen met een pilatesmatles, donderdagavond om 20.00 kun je meedoen met Pilates Rugfit en zaterdagochtend om 9.30 met pilatesflex. Ook voor de zwangeren onder ons is het mogelijk om online les te volgen. Dat is iedere maandagavond om 19.00. 

Dus wil je in deze tijd waarin onze bewegingsvrijheid toch weer beperkt wordt toch verantwoord in beweging blijven, neem dan contact op met info@pilatesnl.nl en ervaar wat dat Pilates zowel lichaam als geest ontlast in een onzekere en lastige tijd.