De coronacrisis maakt het ondernemen niet altijd even makkelijk. Aangezien de regels van het RIVM steeds veranderen en we vaak pas op het laatste moment te horen krijgen wat mag, is het zo dat alles pas op het laatste moment weer met jullie gecommuniceerd kan worden.
Voor nu is het zo dat ik 1 juli weer in mijn zaal mag, we zijn echter nog bezig met het optimaliseren van de ventilatie. Ik ga er van uit dat dat 1 juli geregeld is. In helmond gaan we de week daarop op 7 juli ook weer open. Daar voldoet de ventilatie, omdat we daar de ramen gewoon open kunnen zetten.
De lessen van vrijdagochtend en zaterdagochtend in Deurne gaan dan ook weer van start. Hier kun je je al voor inschrijven via eversports. De vrijdagochtendles om 9.00 zal een pilatesmatles zijn. De zaterdagochtendles om 10.00 uur blijft voorlopig een Pilatesflexles, welke zowel live als online te volgen is. Er kunnen 8 mensen live meedoen, en 25 online.
Dat geldt ook voor de les van maandagavond. De pilatesmatles zal weer terug gaan naar de oude tijd, namelijk 20.00 uur, en deze is ook live en online te volgen.  Deze les zal ik zelf geven, Nicole zal voorlopig  de les op woensdagavond blijven geven. Dus woensdagavond 19.00 zwangerschapspilates en 20.15 Pilatesmat (kwartier is nodig om de matjes te poetsen)
De donderdagavond ziet er als volgt uit: 19.00 Online pilates en 20.00 pilates voor gevorderden (live)
Tot dusver, het rooster vanaf 1 juli.

Dan de vakantie:
De vakanties in Deurne en Helmond verschillen:
De studio in Deurne is dicht van 13 juli t/m 26 juli.
In deze twee weken is er dus geen les. Je kunt de lessen altijd op een ander moment inhalen, dat is bekend. je kunt er wel voor kiezen om die 2 weken op dinsdag in Helmond les te volgen. De les is daar om 20.00. Er kunnen max 10 deelnemers meedoen.

De lessen in Helmond gaan in de week van 17 en 24 augustus niet door. Uiteraard kunnen de mensen uit Helmond de lessen dan in Deurne volgen.

Als de vakantie dan weer voorbij is, hoop ik weer flink van start te kunnen. En heb ik weer een heleboel nieuwe cursussen gepland. En dat is leuk. En met nieuwe cursussen bedoel ik ook echt nieuw. Ten eerste gaat Pilates voor mannen van start. Dus, geef allemaal je man, broer, oom of vader op voor de cursus. Er zijn nog maar 5 plaatsen beschikbaar.

Ik ga starten met yogalates. een les waarin pilates met yoga gecombineerd wordt. net zoals bij Power pilates is deze les op de lyrics van de muziek, en dat is heerlijk. Zo kom je lekker in de flow.

Voor vrouwen met bekkenbodemproblemen, of vrouwen die net bevallen zijn, start Bekkenbodemfit.

De rugfitcursus gaat weer van start.

En de beginnerscursus start zowel in Helmond als in Deurne

Voor meer info:
https://www.pilatesnl.nl/cursussen/

Spread the word, of schrijf je zelf in….

Tot dusver weer heel veel info. Zijn er vragen, hoor ik ze graag!

Nog 1 ding!!!!
De mensen de in Deurne  of Helmond mee hebben gedaan aan de rugfit van maart, welke is onderbroken door het Coronavirus. Jullie kunnen de cursus in Deurne meedoen met 50% korting. Neem daarvoor even contact met mij op.