Wil je nog voor de vakantie iets doen aan je klachten in je rug en/of bekken, doe dan mee met de 6-weekse cursus: nek, rug, en bekkenbodem

 

Veel mensen hebben tegenwoordig last van rug- en bekkenklachten. Daar deze met elkaar verbonden zijn, is het niet altijd duidelijk waar de oorzaak van de klacht nu zit, komt de pijn in je rug door een scheefstand in het bekken, of andersom, of komt de pijn in je nek vanuit de wervelkolom of door een verkeerde houding, of is er een hele andere oorzaak.

Veel klachten in het lichaam zijn namelijk ook te relateren aan je leefstijl: je voeding, je werk, je beweegpatroon, de manier van omgaan met stress en je mindset.

Het is niet altijd alleen een fysieke oorzaak dus, zelden zelfs.

In de 6-weekse cursus nek, rug, en bekkenbodem gaan we dieper in op de oorzaak van veel klachten, leer je je lichaam beter kennen, werken we aan het sterker maken van de spieren, mobieler maken van je gewrichten, leer je hoe belangrijk de adem is en hoe de adem kan bijdragen aan het oplossen van je klachten, leer je je hoofd tot rust te brengen en stress te reduceren. 

 

Na de cursus ben je bewuster van jouw lichaam en beweegpatroon, bewuster van jouw belemmerende overtuigingen, en kun je de klachten in je lichaam op een andere manier benaderen en verminderen. 

 

Data: 

9, 16, 23, 30 mei en 13 en 20 juni

Tijd: 19.00- 20.00

Kosten: 69,50 euro

https://www.eversports.nl/widget/w/bppckk?event=410264&type=course