Aanbod Deurne

Lessen:

 1. Pilatesmatlessen
 2. Pilates voor gevorderden
 3. Personal Pilates
 4. Pilates voor senioren
 5. Zwangerschapspilates

Cursussen:

 1. Pilates Rugfitcursus (5 weken)
 2. Pilates Flexcursus (4 weken)
 3. Pilatescursus voor beginners (5 weken)

Pilatesmatlessen: 36,50 per maand (1 keer per week)

Maandag

 • 20.00 uur (vanaf 4 november)

Woensdag

 • 09.00 – 10.00 uur
 • 10.00 – 11.00 uur
 • 19.00 – 20.00 uur zwangerschapspilates
 • 20.00 -21.00 uur

Donderdag

 • 20.00 – 21.00 uur (pilates voor gevorderden)

Zaterdag

 • 11.00 – 12.00 uur

In de link hieronder het rooster en de mogelijkheid tot boeken van je lessen.

Proeflessen:

Je hebt bij Pilatesnl altijd de mogelijkheid om vrijblijvend een gratis proefles te volgen.   Dit kan ook via de link hieronder.

https://www.eversports.nl/widget/w/bppckk

of download de app:

https://www.eversports.nl/i/bppckk

Personal Pilates: 25 euro per half uur

Een goede ademhaling en houding is de basis van Pilates.
Voor veel mensen is de juiste houding en ademhaling nog niet helemaal geintegreerd. Dit kan er voor zorgen dat je minder goed mee kunt doen in de les, of dat de les juist minder efficient is.
In een half uur nemen we de tijd om te zien wat je nodig hebt om nog beter te functioneren in de pilateslessen, daarom is een 1 op 1 training vanaf nu mogelijk. De kosten zijn 25 euro pp, en je kunt contact opnemen om samen een afspraak te maken. Eigenlijk moet je het zien als een eenmalige investering die er voor zorgt dat je meer haalt uit je maandelijkse abonnement…
Naast dat het mogelijk is om 1 keer te komen, kun je natuurlijk ook vaker afspreken, om individueel of in tweetallen te werken aan een persoonlijk doel.
Ieder lichaam is anders, en dat houdt ook in dat iedereen een andere doelstelling heeft in de pilatesles. Voor de een is dat de rug, voor de ander de bekkenbodem, weer iemand anders heeft als doel om flexibeler te worden, terwijl weer een ander baat heeft bij rustige ademhalingsoefeningen voor rust en concentratie.
De eerste keer kijken we samen naar de wensen, doen we wat testen, en van daaruit maak ik een persoonlijk plan zodat we een goede methodiek hebben voor het te bereiken doel.
Wil je graag in tweetal komen, dan is dat ook mogelijk. Dan zijn de kosten 35 euro voor een half uur.

Pilates voor Senioren: 36,50 per maand, (1 keer per week)

 • Donderdagochtend 10.15 (vanaf september)

Een Pilatesles die zich aanpast is aan de gebruikelijke ouderdomskwaaltjes, zoals zwakker wordende spieren en beenderen. De les gaat in een rustiger tempo dan de reguliere Pilatesmatles, en de oefeningen zijn aan te passen aan het niveau van de deelnemer. Er zit geen minimale leeftijd en geen maximale leeftijd aan. Wanneer jij je aangesproken voelt om mee te doen, ben je welkom.

Zwangerschapspilates:

woensdagavond 19.00 uur

Bij zwangerschapspilates gaan we op een rustige, gecontroleerde manier in beweging om het lichaam sterk te houden tijdens de zwangeschap, en rustig aan voor te bereiden op de bevalling. Je leert hoe je de spiergroepen kunt trainen die tijdens je bevalling belangrijk zijn en er weer voor zorgen dat je na de bevalling weer sneller op de been bent.
Tijdens de lessen wordt er rekening gehouden met klachten rond de zwangerschap, maar ook hoe je kunt voorkomen dat er klachten ontstaan.

Om de aandacht te geven die iedereen verdient zal de groep niet groter dan 10 personen zijn en is er altijd ruimte voor vragen over de zwangerschap, de bevalling en postpartum. Met zelf drie kinderen en drie bevallingen achter de rug, kan ik er over meepraten😉.

Voor meer informatie, zie de link van de zorgboog, of stuur me een mailtje;

https://www.zorgboog.nl/jong-gezin/cursusoverzicht/cursussen-tijdens-zwangerschap/zwangerschapspilates

Cursussen:

Pilates Flex cursus: 4 lessen voor 27,50

Een mobiel en flexibel lichaam is vaak een klachtenvrij lichaam. Daarnaast is het zo dat sportprestaties verbetert worden, wanneer je lijf een groter bereik heeft. Daarom biedt Pilatesnl ook flexibiliteitscursussen aan.

Waar werken we aan in de flexibiliteitscursus?

Wanneer je gewrichten vastzitten, kun je nog zoveel op je spieren gaan werken, maar die komen niet losser of worden langer wanneer je niet bij de kern begint. Je kunt je spieren namelijk niet verlengen wanneer je gewrichten niet mobiel zijn. Dus eigenlijk is het belangrijk om eerst te zorgen dat die mobieler worden, dat wil zeggen dat ze makkelijker bewegen. Daarom start je bij de cursus ook altijd met het losmaken van de gewrichten en je diepe bindweefsel. Dit doe je door ruimte te maken tussen je wervels, en in je schouder- en heupgewricht. Pas wanneer daar ruimte is, ga je verder naar buiten werken, door je bindweefsel los te maken waarin ook je spieren zitten.

Pilates Rugfit cursus: 5 lessen voor 35 euro. Start 26 oktober.                                                                                                  Meld je je aan voor 22 september, betaal je maar 32,50. Vol!!!!!!

!!!!!!! 30 november, 7, 14, 21 en 28 december start de 2e ronde, daar kun je je ook al voor inschrijven. 

https://widget.eversports.com/w/bppckk?event=132297&type=course

Veel mensen hebben tegenwoordig last van rugklachten, zo’n 90% van de Nederlandse bevolking.
Hoe dit komt, dit heeft alles met onze leefstijl te maken.

Wat we bij Pilates Rugfit doen is je rug weer flexibel maken. Waarbij we vanuit de kern beginnen. De kern is je wervelkolom, deze gaan we mobiliseren. Daarna werken we aan het losmaken van het diepe spierbindweefsel, en we eindigen met het oppervlakkige weefsel. Door je wervelkolom te mobiliseren, ruimte te maken tussen de wervels, je bindweefsel los te maken, en je spieren te verlengen, wordt je rug flexibeler. Wanneer we gewerkt hebben aan de flexibiliteit van de rug, gaan we over op het sterker maken van de rug en buikspieren. Sterke spieren ondersteunen de rug. Zo kun je klachten verminderen of voorkomen.

Wil je meer informatie over de cursussen, stuur een mail naar info@pilatesnl.nl of een PB via messenger

Pilates voor Beginners. 5 lessen voor 32,50 p.p.

Wil je graag weten wat Pilates is, maar wil je niet meteen aan een abonnement vastzitten,  of wil je juist eerst heel goed de basis van Pilates  leren voordat je gaat starten in een groep, of doe je al Pilates, maar merk je dat  de les te snel gaat, en je de basis nog niet helemaal beheerst, dan is dit de perfecte cursus voor jou!

In 5 weken gaan we terug naar de basis.
In les 1 werken we aan je basishouding, les 2 komen de ademhalingstechnieken aan bod, en in les 3, 4 en 5 introduceer en behandelen we 12 belangrijke pilatesoefeningen, die je na deze cursus perfect kunt uitvoeren. Dit is ook prettig wanneer je over wilt stappen naar een groepstraining, dan heb je al een voorsprong en haal je veel meer uit je les dan wanneer je zonder basis een training instapt.

!!!!!!De volgende cursus start 11 januari en eindigt 8 februari.

https://widget.eversports.com/w/bppckk?event=132297&type=course

Wil je je aanmelden voor een van de cursussen, klik dan ook op de link.

Met vriendelijke groet, Roos