Online lessen en abonnementen

Sinds kort is Platesnl begonnen met online lessen. Door de coronacrisis was Pilatesnl genoodzaakt lessen online aan te bieden. Doordat dit zo goed is ontvangen, heeft Pilatesnl besloten hiermee door te gaan. 

De online lessen zijn te bezoeken via een livestreamverbinding. De livestreamverbinding zorgt ervoor dat er aan het begin en aanhet eind van de les  chatcontact met de docent, waardoor je het idee hebt deel te nemen aan een echte liveles. Daarnaast zie jij jij de docent wel, maar de docent jou niet, wat het heel erg laagdrempelig maakt. Ook is het altijd mogelijk om vragen te stellen, waar de docent dan meteen op in kan spelen. 

Op dit moment staan er 3 online lessen op het rooster: (tijden veranderen na 1 juli)

Online Pilatesmat, maandagavond 20.00

Online Rugfit, Donderdag 19.00

Online pilatesflex, zaterdagochtend 10.00, na 1-8-2020 om 9.30 

 

Voor deze online lessen zijn er ook speciale abonnementen.

Voor mensen met een vast maandcontract op locatie is er een interessante aanbieding. Naast je vaste les op locatie heb je de mogelijkheid om 2 online lessen per week te volgen voor maar 12,50 per maand extra.

Dan is er een online abonnement voor 2 keer per week, 36,50 per maand. Met dit abonnement kun je niet deelnemen aan lessen op locatie.

En er is een online abonnement voor 3 keer per week, 45 euro per maand.  Met dit abonnement kun je niet deelnemen aan lessen op locatie.

De abonnemneten zijn af te sluiten via onderstaande link:

https://www.eversports.nl/widget/w/bppckk?list=shop

Losse lessen zijn ook altijd mogelijk, een online les kost 8,50 per keer. Een losse live les 12,50 per keer.

Met een strippenkaart kun je deelnemen aan online lessen en lessen op locatie, er is in dat geval geen prijsverschil in een online les en een live les.