Stel, je hebt altijd last van je schouders, of je wilt graag leniger worden, je hamstrings zitten te vast, of je hebt moeite om op de juiste manier te ademen. Ieder lijf is anders, en ieder lijf heeft een andere aanpak nodig. Maar ook iedereen heeft een ander doel.

En natuurlijk probeer ik in mijn lessen zo veel mogelijk te differentiëren,  en te kijken naar de behoeftes van iedereen. Maar om aan de behoeftes van iedereen te voldoen, is natuurlijk onmogelijk.

Bij Personal Pilates is dit wel mogelijk. Samen kijken we naar jouw behoeftes, en daarop maak ik een plan.

Hoe lang dat plan is, is ook wisselend, en afhankelijk van jouw wensen. Dat is het makkelijke aan Personal Pilates, jij bent degene die de wensen aangeeft, en ik pas het plan daarop aan.

Stel je wilt 8 weken lang werken aan het verbeteren van de lenigheid en kracht in je rug. In dat geval ga ik kijken wat nodig is om dit doel te bereiken. Want ook iedere rug is anders. De ene persoon heeft baat bij het werken in de flexie (vooroverbuigen) omdat dit juist moeilijk gaat, terwijl de ander baat heeft bij het werken in de tegengestelde richting. Om hierop het juiste plan te maken, moet je kijken, voelen en vragen stellen. En dat is wat ik kan doen.

Ook is het mogelijk om een eenmalige training af te spreken. In die training stellen we geen persoonlijk plan op, maar kijken we samen wat er nodig is om de wekelijkse Pilatesles te optimaliseren. Zit je steeds verkeerd in je ademhaling, weet je nog steeds niet of je je powerhouse goed aanspant, is je houding goed, etc. De basis van de pilatesles optimaliseren, is wat we dan doen.

Er zijn dus legio mogelijkheden, en alles kan aangepast worden naar wens…  

De kosten zijn 25 euro per half uur. En in een half uur krijgen we veel gedaan hoor…..