Persoonlijk lichaamswerk

 

Vaak komen mensen bij mij in de les met allerlei klachten waar ze vanaf willen. Denk hierbij aan de rug, de nek, schouders en bekken. Vaak wordt de plek waar de pijn zich bevindt ook beschouwd als de oorzaak van de klacht. bv. Ik heb rugpijn, want er zit iets niet goed in mijn rug, of mijn rug zit vast.

Maar dat is niet altijd zo.. de klacht kan namelijk een hele andere oorsprong hebben, bv doordat het bekken scheef staat, of doordat de bekkenbodemspier veel te gespannen is… Daarnaast hebben veel fysieke klachten ook een mentale oorsprong. Dit is vaak aan elkaar gerelateerd. Dus wanneer er veel stress is, of veel opgekropte frustratie, gaat dit in je lichaam zitten en kan dat klachten veroorzaken.

Daarom bied ik vanaf nu persoonlijk lichaamswerk aan. Wat houdt dat in? 

Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klacht en kijken we hoe je het lichaam weer terug in balans kunt brengen. 

Hoe adem je, wat kan een juiste manier van adem jou bieden, hoe is je leefstijl en hoe beweeg je. Door te bewegen en samen met jou je lichaam na te lopen, gaan we op zoek naar de blokkades in jouw lichaam en zoek ik de juiste methodes om deze blokkade op te heffen: 

Dit kunnen pilates- en yogaoefeningen zijn,  ademwerk, inspannings- en ontspanningsoefeningen, energetisch werk, etc.

Is dat zweverig, nee totaal niet, heel aards en eenvoudig. Wat wordt er van jou gevraagd, dat je open staat om echt naar je lichaam te gaan luisteren. Dus in plaats van de focus op de buitenwereld te houden en de oorzaak van je pijn ook daar te leggen, juist naar binnen te keren en te voelen en luisteren wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.  

 

Een sessie duurt 1,5 uur en kost 65 euro. 

Kom je na 1 sessie nog een keer, dan betaal je 49,50 per uur. 

 

Boek je lichaamswerk nu!

persoonlijk lichaamswerk 1: 1,5 uur

persoonlijk lichaamswerk 1 uur